• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenfietskar

Hondenfietskar

Gemakkelijk met je hond op excursie gaan met een hondenfietskar van Huisdierplezier. Wil of kan je hond geen lange afstanden meer lopen dan is de hondenfietskar de oplossing om gezellig met je hond op pad te gaan. De hond gaat de kar fantastisch vinden lekker met zijn kop in de wind en iets van de wereld zien.

Waarom een hondenfietskar aanschaffen

Er zijn veel verschillende reden om te kiezen voor een hondenfietskar. In deze alinea lichten we de belangrijkste redenen toe. Een hondenfietskar een must voor baasjes van een hond die een blessure of langdurige verwonding heeft. Met de hondenfietskar kan je jouw trouwe viertoer gewoon mee blijven nemen en laten genieten van het leven. Sommige honden zijn angstig in de auto voor deze groep honden is het fijn dat ze kunnen worden vervoerd in een hondenfietskar waar ze geen angst hoeven te hebben. In de steeds warmer wordende zomers van Nederland kan het vaker voorkomen dat het asfalt veel te warm is voor de pootjes van een hond. Honden in een hondenfietkar raken het asfalt niet aan en zullen zich er daarom niet aan verbranden. Als laatste is het gewoon leuk voor een hond om gezellig samen met zijn baas op avontuur te gaan. Iedere hond wil gewoon lekker spelen en ravotten in de natuur. Als klein pluspuntje is fietsen nog gezond voor het baasje ook win – win noemen we dat.

Waarom een hondenfietskar aanschaffen

Bij Huisdierplezier staan we voor top kwaliteit huisdierartikelen tegen een betaalbare prijs. Wij werken uitsluitend samen met leveranciers die ons kunnen voorzien in top kwaliteit hondenfietskarren. Mocht u na uw aankoop toch niet helemaal te vreden zijn over uw aankoop dan horer wij dit graag en gaan we samen opzoek naar een oplossing.

Meer producten van Huisdierplezier

Bekijk ook eens de andere producten van huisdierplezier opzoek naar een hondenriem, een hondenmand of een hondenbench? Kijk dan ook bij al onze hondenbenodigdheden

Menu