• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Honden onderweg

Hondentas

Uw geliefde hondje vervoeren. Geen handigere manier dan gebruik te maken van een hondentas. U kunt uw hondje hier veilig en comfortabel in vervoeren. Ook zijn er verschillende designs waardoor u volledig volgens de trend over straat kunt en ook uw hondje mee kunt nemen. U kunt natuurlijk ook uw hondje zelf laten lopen met een halsband en hondenriem.

Waarom een hondentas?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen nadenken over de aanschaf van een hondentas. Een hondentas zorgt ervoor dat u uw hondje makkelijk mee kunt nemen. Bijvoorbeeld wanneer u op bezoek gaat bij een vriendin. Het is logisch dat u dan uw hondje niet thuis wilt laten. Loslopen door de auto is ook geen optie, dus is een hondentas een ideale oplossing. Op deze manier waarborgt u de veiligheid van uw hondje, want dat is toch waar het u om gaat?

Maar er zijn meer redenen..

Het kan zijn dat u een hondentas helemaal niet praktisch vindt. Sommigen vinden het leuk, anderen houden er niet van. Toch kan een hondentas een praktische oplossing zijn in gevallen van nood. Bijvoorbeeld wanneer u onverwachts naar de dierenarts moet. Hoe neemt u uw hondje dan mee? Het is een prettig idee te weten dat u dan een hondentas in de kast heeft staan wanneer u deze nodig heeft.

Aantrekkelijk geprijsd

De aanschaf van een huisdier kan redelijk veel kosten met zich meebrengen. Alle hondenbenodigdheden kunnen flink wat geld kosten. In de loop van de jaren is het een flink kostenplaatje geworden. De aanschaf van een hondentas willen we dan ook zo laag mogelijk houden. Het kost immers al genoeg geld. U kunt een keuze maken uit een uitgebreid assortiment. Vindt u het lastig een keuze te maken of weet u niet welke hondentas geschikt is voor uw hond? Dan helpen bij u graag bij het maken van een keuze! Onze gekwalificeerde medewerkers kunnen u goed adviseren bij de aanschaf van een hondentas. Neem dus alvast een kijkje op de website of neem nu contact met ons op.

Menu