• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Hondentuig

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hondentuig

Wilt u een heerlijk stukje wandelen met uw hond? Gebruik dan een hondentuig! Het is belangrijk dat u en uw hond optimaal kunnen genieten van de wandeling en een hondentuig brengt een stukje veiligheid met zich mee. Uitwaaien op het strand, boswandelingen of een blokje om in de grote stad? Een hondentuig zorgt ervoor dat uw hond dichtbij u blijft en dat er geen ongelukken gebeuren.

Het nut van een hondentuig

Een hondentuig is een vervanging van een halsband. Een halsband kan als ondiervriendelijk worden gezien en wanneer dat ook uw mening is, is een hondentuig de ideale oplossing. Door gebruik te maken van een hondentuig komt er geen kracht te staan op de nek van een hond, maar op de borst. Op straat zorgt een hondentuig voor een stuk veiligheid, u kunt uw hond zo dichtbij u houden en zal uw hond bijvoorbeeld niet onder auto’s terecht kunnen komen. Daarnaast is het soms in sommige gebieden zelfs verplicht om honden aan de lijn te houden. Gebruik dus een hondentuig als het gaat om extra veiligheid én plezier onderweg!

Een hondentuig in verschillende uitvoeringen

Er zijn grote honden, maar ook kleine honden, daarom hebben wij verschillende maten hondentuig in ons assortiment opgenomen zodat het hondentuig uw hond altijd perfect past. Bovendien zijn al onze hondentuigen van uitsluitend A kwaliteit waardoor uw hond geen last heeft van het tuig. Er is niet alleen aan uw hond gedacht, maar ook aan u. U vindt onze hondentuigen namelijk in veel verschillende kleuren! Kies er een bijpassende hondenriem bij en u kunt heerlijke wandelingen gaan maken met uw hond.

Het bestellen van een hondentuig

Een hondentuig bestellen doet u bij Huisdierplezier! Hier vindt u alle soorten en maten zodat er altijd één bij u en uw hond past. Daarnaast bieden wij u een goede service, maar wat houdt een ‘goede service’ nu eigenlijk in? De volgende punten vallen onder onze goede service:

 • Uitsluitend A kwaliteit producten
 • Niet goed geld terug garantie
 • Achteraf betalen is mogelijk
 • Snelle levering

Bent u niet alleen op zoek naar een hondentuig, maar ook bijvoorbeeld naar een hondenriem, een hondenmand of een hondenbench? Kijk dan ook bij al onze hondenbenodigdheden voor al deze producten! Wanneer u nog vragen heeft over onze service of over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.