• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Ilse - 8
Pluspunten
"Bij problemen of 'klachten' is de klantenservice echt heel snel met handelen."
Verbeterpunten
"Bij het leveren van een product door een extern bedrijf is het wel handig als er ook in het weekend ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Blafband

Blafband

Een blafband kan u een uitkomst bieden. Een hond die steeds blaft kan veel irritaties opleveren, niet alleen bij uzelf, maar ook bij andere personen. Echter moet over het aanschaffen van een anti blafband van te voren wel goed over nagedacht worden. Wij geven u de informatie die u nodig heeft als het gaat om een blafband.

Waar moet ik op letten voordat ik een blafband aanschaf?

Voordat u besluit om een blafband aan te schaffen, moet u hier goed over nadenken en met een aantal dingen rekening houden. Het is belangrijk om de oorzaak van het blaffen te achterhalen. Veel blaffen of structureel blaffen kan te maken hebben met eenzaamheid. In dat geval wordt u aangeraden om het vervelen aan te pakken in plaats van het blaffen. Ga eerst op zoek naar een andere oplossing, bijvoorbeeld een cursus bij een hondenschool. Wanneer dit niet werkt, ga dan over op de blafband.

Welke soorten blafbanden zijn er?

Doordat de blafband een reactie geeft bij het blaffen, zal uw hond leren om niet onnodig te blaffen. Er zijn verschillende reacties die een blafband kan geven, dit zijn de verschillende reacties van een anti blafband:

  • Geluid: Wanneer uw hond blaft zal de blafband een geluid maken die zo hoog is dat het menselijk oor het niet kan horen. Echter hebben honden een veel beter gehoor, waardoor zij dit ultrageluid van de anti blafband wel horen.
  • Vibratie: Uw hond zal een vibratie voelen wanneer de halsband geactiveerd wordt.
  • Statische correctie: Vaak loopt deze statische correctie op naar mate de hond langer blijft blaffen.
  • Spray: Wanneer de anti blafband geactiveerd wordt komt er een wolkje spray uit de blafband. Deze spray wordt door honden als onaangenaam aanschouwt, maar deze is niet schadelijk voor uw hond.
  • Combinaties: Er zijn ook blafbanden die een combinatie van verschillende reacties kennen, bijvoorbeeld een geluid met een statische correctie.

Naast de verschillende reacties van een anti blafband, kunt u ook kiezen tussen een automatische blafband of een die u op afstand kunt bedienen. U kiest voor de blafband op afstand wanneer u zelf wilt bepalen wanneer uw hond gecorrigeerd moet worden.

Het aanschaffen van een blafband

Wilt u overgaan tot de koop van een blafband? Dan bestelt u deze anti blafband eenvoudig bij Huisdierplezier! U kunt van ons een uitstekende service verwachten met een snelle levertijd en een niet goed geld terug garantie. Is een anti blafband niets voor uw hond? Kijk dan bij de gewone halsbanden of neem een kijkje bij alle andere hondenbenodigdheden !