• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Maatwerk dierenverblijven

maandag 6 januari 2020
Geschatte leestijd:5 minuten

Het houden van huisdieren brengt vreugde, liefde en vermaak in het huishouden. Het heerlijke getrappel van een pup in de ochtend, een lik van jouw nieuwe kitten, een fluitconcert van je parkieten of die lieve kleine konijntjes welke in de ochtend al wachten op jouw komst. Elk huisdier heeft zijn charmes waar wij als baasje met volle teugen van kunnen genieten. Maar hiernaast heeft  ook ieder huisdier zijn behoeftes. Dit begint bij de aanschaf van een goed onderkomen voor jouw huisdier. Een veilige plekje in of rondom huis waar jouw huisdier zich kan terugtrekken, kan schuilen maar ook een plek waar heerlijke dutjes gedaan kunnen worden. Heb je er al eens over nagedacht om een handgemaakt maatwerk verblijf te laten produceren voor jouw huisdier? Een fijne comfortabele plek welke jouw huisdier als zijn eigen plekje kan beschouwen?

Wat is maatwerk? Onder maatwerk verstaan we, zoals de naam al doet vermoeden, een dierenverblijf op maat gemaakt speciaal naar jouw wensen. Op deze manier kun je een verblijf aankopen voor jouw hond, kat, konijn, kippen of vogels welke is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en exact op maat is gemaakt. Dit kan zeer handig zijn wanneer je beperkte ruimte hebt maar ook wanneer je jouw huisdier extra wilt verwennen is een luxe maatwerk dierenverblijf een goede keuze.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen op basis van de afmetingen heb je veel keuze wanneer je kiest voor een handgemaakt maatwerk verblijf. Ook de materialen kunnen naar eigen wensen worden samengesteld. Zo kun je kiezen voor een maatwerk dierenverblijf van geïmpregneerd tuinhout maar ook Douglas hout en potdeksel delen zijn veel gebruikte materialen voor op maat gemaakte verblijven voor dieren. Naast de hoofdmaterialen kun je ook voor de afwerking van jouw verblijf kiezen tussen verschillende kleuren en materialen. Zwarte scharnieren of extra grote sloten voor jouw dierenverblijf, het is allemaal mogelijk!

Maatwerk bij Huisdierplezier. Naast een breed assortiment huisdierbenodigdheden kun je bij ons ook terecht voor het realiseren van jouw (zelf) ontworpen droomverblijf. In onze werkplaats wordt dagelijks gewerkt door ervaren timmermannen welke met plezier jouw ideale hondenhok, maatwerk kippenhok, handgemaakt konijnenverblijf of een prachtige vogel volière produceren. Mede hierdoor en door het gebruik van duurzame materialen kunnen wij een grote collectie onderhoudsvrije dierenverblijven aanbieden met een levensduur tot 15 jaar! Heb jij er altijd van gedroomd om zelf een verblijf voor jouw konijnen te ontwerpen of een prachtig kippenhok uit te tekenen en te laten produceren? Dan gaan we graag samen met jou om de tekentafel zitten om te bekijken welke wensen je hebt en welke mogelijkheden wij je kunnen bieden. Je kunt bij ons terecht voor verblijven en dierenrennen voor onder andere kippen, vogels, konijnen, honden en katten.

De voordelen op een rijtje. Natuurlijk begrijpen we dat het aankopen van een dierenverblijf op maat een hele uitgave is. Toch is het slim te overwegen te kiezen voor een duurzaam dierenverblijf, goedkoop is duurkoop is hier een belangrijk punt. Kies je voor een maatwerk verblijf dan profiteer je van een aantal belangrijke voordelen;

  • -        Duurzaamheid tot zeker 10-15 jaar
  • -        Onderhoudsvrij, geen schuur en lakwerk
  • -        Veiligheid en comfort voor jou en je huisdier
  • -        Goede prijs kwaliteit verhouding
  • -        Eindeloze mogelijkheden in materialen en maten

Een greep uit onze maatwerk hokken:

 

   

 

 

Maatwerk konijnenhokMaatwerk kippenhokMaatwerk voliereMaatwerk hondenhok

Wil jij meer informatie of ben je op zoek naar advies? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden bij Huisdierplezier op het gebied van maatwerk dierenverblijven. Wij bekijken graag jouw wensen en de mogelijkheden welke wij je kunnen bieden! Neem gerust contact met ons op voor het produceren van jouw maatwerk hondenhok, handgemaakte vogel voliere, groot konijnenhok of prachtige kattenren! Ben jij klaar voor een maatwerk dierenverblijf voor jouw geliefde huisdier?

Menu