• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Konijnen

De beste aanbiedingen voor konijnen!

Bij de zoektocht naar leuke producten voor jouw konijn zie je al snel dat de keuze in leuke konijnenspullen enorm is. Een mooie konijnenvilla, uitdagend speelgoed voor het konijn en de nodige items voor de verzorging van jouw konijn. Alles bij elkaar begrijpen wij dat de prijs oploopt en ook al wil je het beste voor jouw konijn toch begrijpen we dat je op zoek gaat naar leuke aanbiedingen voor konijnen. Speciaal voor alle liefhebbers van konijnen hebben wij daarom de leukste items verzameld welke wij je kunnen aanbieden met een leuke korting. Zo koop je een leuke Brain train om jouw konijn te stimuleren onder de 15 euro, maar ook bieden we verschillende konijnenhokken met korting aan, koop je bij ons heerlijke snacks in de aanbieding en bieden we je de mooiste en fijnste konijnenmandjes met korting. Zo profiteer niet alleen jij maar ook jouw konijn van dit voordeel!

Wat zijn er voor aanbiedingen voor mijn konijn?

Wij proberen een zo breed mogelijke serie aan aanbiedingen te geven voor konijnen. Zodat ieder konijn verwend kan worden voor kleine prijsjes. De aanbiedingen wisselen dan ook regelmatig zodat er altijd wel een leuke keuze bij zit voor jou en je konijn. Zo bieden we producten op gebied van huisvesting van konijnen met korting aan, denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk konijnenhok in de aanbieding. Maar ook de benodigde accessoires voor konijnen kunnen we je aanbieden voor een klein prijsje, zoals voerbakken voor konijnen en hooispeelgoed voor konijnen met korting. Voor de konijnenliefhebbers bieden we onder andere de volgende items aan voor konijnen:

  • Goedkoop konijnenspeelgoed
  • Konijnenmandjes met korting
  • Konijnenhokken in de aanbieding
  • Konijnensnacks met hoge bulkkorting
  • Konijnenkooien in de discount
  • Accessoires voor konijnen met korting

Alles voor jouw konijn bestel je makkelijk online

Heb je een leuke aanbieding gezien voor jouw konijn? Onze aanbiedingen worden continue aangepast, dit wil zeggen dat het niet aan te geven wanneer bepaalde acties verlopen. Profiteer daarom direct, bestel snel online en verras jouw favoriete pluizenbol morgen nog met de leukste items in de aanbieding. Natuurlijk is het mogelijk dat je op zoek bent naar net een iets groter schuilhok, een konijnenhok van ander materiaal of naar een ander soort konijnenspeelgoed dan je kunt vinden tussen de aanbiedingen? Geen paniek ons assortiment voor konijnen is enorm breed, kijk daarom ook eens naar de andere categorieën. Ook deze producten zijn zeer scherp geprijsd en kunnen uit voorraad geleverd worden:

Huisdierplezier is dé online Konijnenwinkel

Onze online konijnwinkel staat bordenvol uitdagende en leuke items voor jouw favoriete viervoeter op het gebied van: binnenhuisvesting voor konijnen, buitenhuisvesting van konijnen, voeding en verzorging van konijnen en natuurlijk alles om jouw konijn te vermaken en verveling bij het konijn tegen te gaan. Wanneer je na het zien van onze producten vragen hebt over een bepaald product, informatie wilt krijgen over het huisvesten van jouw konijn, het verzorgen van jouw konijn of het vermaken van jouw viervoeter neem dan gerust contact met ons op! Huisdierplezier heeft deskundige medewerkers in dienst met liefde en kennis van dieren.

Menu