• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Katten

Aanbiedingen voor Katten

Het zijn geweldige huisdieren! Enthousiast, speels en boordevol energie ; de kat! Dit heerlijke huisdier zien we terug in vele huiskamers in Nederland en dit is niet voor niets. Katten zijn prachtige huisdieren en verdienen dan natuurlijk ook niets dan het beste. Wij van Huisdierplezier voelen deze liefde voor katten en denken daarom graag met je mee bij het aanschaffen van jouw kattenbenodigdheden. Zo hebben we gedacht aan comfortabele producten voor de huisvesting van jouw kat, maar ook het leukste speelgoed om verveling tegen te gaan bij jouw kat. Want één ding is zeker; jouw kat wordt graag uitgedaagd. Binnen onze kattenwebwinkel vind je daarom alles wat je nodig hebt voor jouw kat. Maar natuurlijk snappen wij ook dat het houden van huisdieren waaronder katten kosten met zich meebrengt. Daarom hebben we speciaal voor alle kattenliefhebbers een speciale categorie aangemaakt met leuke kattenspullen in de aanbieding. Hier vind je het leukste kattenspeelgoed met korting, de fijnste kattenmanden in de aanbieding en de lekkerste kattensnacks met bulkkorting.

Wat zijn er voor aanbiedingen voor de kat?

Speciaal voor jouw favoriete kat hebben wij producten geselecteerd welke we naast scherp geprijsd ook nog met korting kunnen aanbieden. Zo profiteer je direct van hoge kortingen tot 40% en kleine prijzen voor leuke items. Deze aanbiedingen voor katten stimuleren jouw kat te spelen, laten hem heerlijk genieten van een snack, heerlijke rusten in een zachte kattenmand of gaat verveling tegen bij de kat. Zo kun je heerlijk shoppen tegen kleine prijzen voor jouw kat. In deze categorie vind je allerlei goedkope kattenbenodigdheden waaronder:

  • Goedkoop kattenspeelgoed
  • Kattenmanden met korting
  • Krabpalen in de aanbieding
  • Kattensnacks met hoge bulkkorting
  • Krabtonnen tegen scherpe prijzen

Alles voor jouw kat bestel je makkelijk online

Onze aanbiedingen worden continue aangepast, dit wil zeggen dat het niet aan te geven wanneer bepaalde acties verlopen. Heb je een leuke aanbieding gezien voor jouw kat? Profiteer dan direct, bestel snel online en verras jouw favoriete kat morgen nog met de leukste items in de aanbieding. Natuurlijk is het mogelijk dat je op zoek bent naar net een andere kattenmand, een iets grotere krabpaal of ander kattenspeelgoed dan je kunt vinden tussen de aanbiedingen. Geen paniek ons assortiment voor katten is enorm breed, kijk daarom ook eens naar de andere categorieën voor de kat. Ook deze producten zijn zeer scherp geprijsd en kunnen uit voorraad geleverd worden:

Kattenmeubels en krabpalen 
Kattensnacks en verzorgingsproducten
Kattenspeelgoed en ander vermaak
Kattenhalsbanden en transportboxen

Huisdierplezier is dé online kattenwinkel

Onze online kattenwinkel staat bordenvol uitdagende en leuke items voor jouw favoriete viervoeter op het gebied van: binnenhuisvesting voor katten, voeding en verzorging van de kat, onderweg met je kat en natuurlijk alles om jouw kat te vermaken en verveling bij de kat tegen te gaan. Wanneer je na het zien van onze producten vragen hebt over een bepaald product, informatie wilt krijgen over het huisvesten van jouw kat, het verzorgen van jouw kat of het vermaken van jouw viervoeter neem dan gerust contact met ons op! Huisdierplezier heeft deskundige medewerkers in dienst met liefde voor dieren, zo kunnen we iedereen te woord staan en helpen bij het zoeken naar de ideale huisdierbenodigdheden. 

 

Menu