• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst dezelfde dag verzonden

Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst dezelfde dag verzonden

Decembermaand

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Decembermaand = Feestmaand!

Speciaal voor de maand December hebben wij leuke huisdieren cadeau's geselecteerd. Zowel voor in de hondenschoen als onder de kerstboom hebben we voor iedereen de leukste items geslecteerd! Zoek je een honden kerstknuffel voor jouw viervoeter, lekkere kerstssnacks voor jouw kat, of wil je jouw vogel eens verwennen met een leuke kerstkooihanger? Binnen elke categorie hebben we de leukste dieren cadeautjes geselecteerd. 

Waarom een schoencadeau of kerstcadeau?

In de maand December gaan we allemaal los als het gaat over cadeau's. We kopen voor elk gezinslid een presentje voor deze feestmaand. Maar vergeten we hier niet een aantal gezinsleden? Denk jij aan de hond wanneer je heerlijk aan het kerstdiner zit? Of verwent sinterklaas ook jouw kat tijdens pakjesavond? Tijdens kerstdagen tafelen we uren met familie en vrienden en veel huisdieren zitten hierdoor alleen thuis. Ook bijvoorbeeld tijdens de jaarwisseling zijn veel huisdieren alleen. Verwen jouw favoriete huisdier met een leuke kerstknuffel, een uitdagend spelletje of een heerlijke snack. Zo kan ook jouw hond, kat, vis, vogel of konijn genieten van deze feestmaand!

De dierenbenodigdheden aanbiedingen bestellen

Wij raden aan om feest cadeau's tijdig te bestellen. De bezorgdiensten rijden overuren en natuurlijk wil je jouw cadeau wel op tijd in huis hebben. Daarom hebben we tijdig gekeken naar leuke aanbiedingen voor jouw huisdieren! Bestel ze vandaag nog en zorg dat je alles in huis hebt voor de feestdagen aanbreken. Heb je hulp nodig bij het bestellen of advies bij jouw keuze? Neem dan gerust contact met ons op, wij zoeken graag mee naar het perfecte cadeau.

Menu